Kesäkuu on ollut sateinen, mutta siitä huolimatta siihen on sisältynyt monia hyviä hetkiä. Instagram toimii hyvänä visuaalisena päiväkirjana. Sinne tulee merkittyä muistiin hetkiä, jotka tekevät elämästä hyvää. Tavallista arkea ja vähän erityisempiä juttuja. Pieniä, nopeasti ohi kiitäviä tunnelmia.

Kuvavirtaa on hauska selailla kuun lopuksi ja katsoa, mitkä kuvat ovat keränneet eniten tykkäyksiä. Ehkä ne ovat herättäneet mukavia muistoja ja ajatuksia myös teissä lukijoissa. Ensimmäisen kerran keräsin Instagram -kuvat yhteen viime kuussa. Löydät ne täältä.

Tässä kuussa on hoidettu puutarhaa ja syöty! Listalle pääsivät vapaana tepastelevat kanat, uusi kasvihuone, raparperijuustokakku (jonka ohje on tulossa blogiin, kunhan saan sen kirjoitettua!), hääpäivän brunssi ja mökin kukkapenkki.

 
Aika mukavia kuvia. Usein omat suosikkini eivät yllä tykätyimpien listalle, mutta niin sen kuuluu mennäkkin. Katsoja ei näe kuvan kaikkia merkityksiä ja siksi kuva voi samaan aikaan olla yksityinen ja julkinen. Eikö olekkin ihmeellistä?

Pidätkö sinä päiväkirjaa jossain muodossa?

Mukavaa päivää sinulle toivoo Minna