Skräppäys Mojoni on toden teolla palannut! Olen siivonnut askartelu tarvikkeitani työhuoneeni muuttoa silmällä pitäen (Uusi työpaja alkaa kohta olla valmis!!) ja innostunut samalla skräppäämään uusia kuvia. Näistä uuden aallon sivuista on tullut tälläisiä helposti rakentuvia, ilman mitään sotkuisia tekniikoita. Ei edes leimausta. Olen vaan liimannut paperia yhteen ja ihan vähän räiskinyt maalia päälle. Olen tavoittanut taas sen helppouden, joka kuuluu askarteluun. Sellaisen mukavan luovan Flown jota olen kaivannut. Inspiraationa olen käyttänyt ihanan Australialaisen Em Starfacen luonnosta.

Kun bloggasin pelkkää askartelu blogia, joiduin askartelemaan enemmän kun olisin muuten askarrellut. Oli tehtävä projekteja, jotta oli jotakin mitä esittelisi blogissa. Askartelusta alkoi hävitä nautinto ja siitä tuli suorittamista. Siivosin askarteluhuoneen keväällä, enkä ole sen jälkeen koskenutkaan mihinkään.

Pink Bubble blogissa oli mielenkiinoinen kirjoitus siitä millainen rooli blogilla voi olla elämässä. Kun askartelu blogini päivittyi aktiivisimmillaan kerran päivässä esitellen aina uuden projektin en usko, että kyse oli enää halusta taltioida arkea ja toteuttaa itseä. Toki siitäkin, mutta ennen kaikkea kyse on liiketoiminnan pyörittämisestä. Samalla tavalla kun menet töihin silloinkin kun ei huvita, päivittyy blogi myös silloin kun ei niin natise. Aktiivinen bloggaaminen on verrattavissa työhön. Se vaatii suunnitelmallisuutta, tavoitteita ja arviointia. Aikaa kirjoittaa, valokuvata ja kehittää. Askartelu tai mikä tahansa muu DIY -bloggaaminen vaatii tämän kaiken lisäksi myös projektien konkreettisen tekemisen.

Muutama kuukausi tekemättä mitään toi intoa uuden luomiselle. Ei pelkästään askartelun saralla, vaan sinä aikana syntyi myös tämä uusi blogi. Ku ite tekee. Tässäkin blogissa askarrellaan, mutta myös leivotaan, matkustellaan, hoidetaan pihaa ja ollaan perheen kanssa kotona. Minulle on tärkeää pitää blogia, jonka kirjoittaminen on hauskaa ja tuo minulle energiaa!

Ihanaa päivää sinulle. Muista tehdä niitä asioita, jotka tekevät sinut onnelliseksi!

Muistathan seurata blogiani Bloglovin’ in tai blogilistan kautta.