Kävimme Einon 10v synttäreiden kunniaksi Lontoossa. ihana kaupunki, johon liittyy paljon nuoruusmuistoja. Kirjoitin reissusta aijemmin postauksen, voit halutessasi lukea sen täältä.
Nämä kuvat otettu Lontoon matkalta toukokuussa. Hotellissamme oli mainio pieni porraskäytävä ja halusin mieheni ottavan asu kuvat portaikossa. Todettakoon tähän väliin, että otan yleensä asukuvat itse, kaukolaukaisijan avulla. Hotellin portaikko oli ahdas ja muutenkin olen vielä siinä vaiheessa, etten kovin pitkiä aikoja kehtaa julkisissa tiloissa poseraata ja tähän kun yhdistetään vähemmän kuvaava mieheni ja kärsimätön poikani niin kuvista tuli aika hyviä!

Tämä mekko on Junarosen mallistoa ja yksi ehdottomista kesäsuosikeistani!  Mekko on ohutta kangasta ja niin kevyt, että muistan sanoneeni miehelleni että melkein kun alasti lähtisi. Yläviistoista otetuista kuvista ei niin käy selville, että mekko ylettyy alle polven.

Mekon kanssa olen pukenut Gossipin neule on ostettu ihan meidän lähiPrismasta, jossa on muuten yllättävän kiva valikoima juuri näitä Gossipin tuotteita. Vyö on omista varastoista. Lisäsin sen muistuttamaan, että on minulla vyötärökin!

Matkalle pakkaan usein mukaan toisiinsa hyvin sointuvia vaatteita, sellaisia joita voi huoletta yhdistellä keskenään. Yritän myös valita kevyitä ja pieneen tilaan meneviä juttuja, sillä matkustan usein vain käsimatkatavaroilla. Kesällä tämä on helppoa, mutta talvella on pakko tinkiä ja varata mukaan isompi matkalaukku. Onko sinulla erityisiä lomavaatteita, tai yhdistelmiä jotka yleensä päätyvät mukaan matkalle?

Tässä vielä yksi kuva mistä näkyy kivasti tuon mekon kuosi ja ihana väri. Aika hempeää on. Helle saisi tullakkin, että pääsisi pukemaan tämän mekon yllensä. Alkaa jo kyllästyttää tämä luminen kesäkuu.

Ihanaa päivää sinulle!