Haluan koristella portaiden toisen seinän valokuvilla. Valokuvat on minusta persoonallinen ja hauska tapa koristella tilaa ja samalla nostaa esille hyviä kuvia ja hetkiä. Portaissa niitä tulee vilkaistua aina ohikävellessä. Valokuvia katsovat mielellään sekä aikuiset, että lapset. Kuvat herättävät muistoja ja niihin liittyy paljon suurempia tarinoita kun kuvaa katsoessa ehkä arvaisi. Hauskinta on se, että samaa kuvaa katsoessa kaikille nousee mieleen eri asiat!

Kokosin tähän alle muutaman kuvan, jotka minua inspiroivat.

Lähde.

Lähde.

Lähde.

Lähde.

Yhteistä näille kaikille kuville on se, että valokuvien lisäksi seinillä on käytetty kortteja, julisteita ja muuta taidetta ilmettä antamaan. Olen silti toistaiseksi ainakin käyttämässä vain valokuvia.

Mitä tykkäätte? Oletteko käyttäneet valokuvia osana sisustusta?