Hei, tänään on vuorossa päivän asu. Tykkään tästä kukka mekosta tosi paljon. Se tosin meni ja teki mulle tepposet Lontoon reissulla kun kesken kaupungilla kävelyn huomasin, että muutenkin antava kaula-aukko oli suurentunut entisestään napin tipahdettua. Ups!

Mekon päällä oleva neule on myös yksi kaikkien aikojen suosikeistani. Vanha ja elämää nähnyt se jo on, mutta sujahtaa silti päälle tuon tuosta. Joistakin vaatteista vaan tulee lemppareita.

Olen vaatteiden suhteen todella mukavuuden haluinen, enkä siedä epämukavia vaatteita. Tunnen että ne rajoittavat tekemistäni liikaa. Minun pitää pystyä kykkimään ja istumaan ja kurottelemaan ja venyttelemään ja ties mitä. Haluan että päälläni olevat vaatteet mukautuvat minuun, eikä niin, että minä mukaudun vaatteisiin. Ehkä siksi en ole koskaan oppinut kävelemään korkokengillä.

Minulla on eniten käyttöä sellaisille asuille joita ei tarvitse liikaa varoa ja jotka päällä voi sujuvasti puuhailla erilaisia asioita. Siirtyä keittiöstä puutarhaan ja käydä välissä askarteluhuoneella. Ja sen jälkeen pitäisi vielä kehdata ihmistenilmoille. Sellaisista vaatteista minä tykkään! Jos joku vielä keksisi materiaalin joka itsepuhdistuisi niin mahtavaa. En vaihtaisi näitä vaatteita koskaan pois päältä. Ehkä.
Mikä on sinulle vaatteiden tärkein ominaisuus? 

Mekko / Inspire New Look, Farkut / Asos, neule / Prisma

Mukavaa päivää sinulle!