Meillä on talossa useampi työpiste. Tämä on oma henkilökohtainen työpisteeni meidän makuuhuoneessamme. Ei mikään optimaalinen ratkaisu, mutta koska talossamme asuu monta ihmistä monenlaisten tarpeiden kanssa, on pakko tehdä joustavia ratkaisuja.

Huoneoli ennen lasten makuuhuone, mutta uudelleen järjestelyiden myötä minä ja Tane muutimme sinne. Huone on pieni, sinne juuri ja juuri mahtuu parivuode ja tämä työpöytä -kaapisto yhdistelmä.

Työpöydän takana on muutama jämäpala lempitapettiani, Birger Kaipiaisen suunnittelemaa Kiurujen yötä. Tapettia oli jäljellä enää kaksi epämääräisen kokoista palaa, mutta en antanut sen häiritä. Alun perin tarkoitukseni oli kehittää sauman päälle jotakin, mutta se on jäänyt. Päädyin tähän ratkaisuun siksi, että alkuperäinen tapetti oli työpöydän kohdalta kärsinyt aika ikävän näköisesti.

Työpöydän välitilassa olevat tangot ja korit on Ikean keittiötarvikkeita. Niihin saa näppärästi näkyville ainakin osan tarvikkeista. Distress musteita säilytän näppärissä torneissa. Olen tehnyt niihin pienet värimallit kylkiin, jolloin niiden käyttäminen on helpompaa. En tajua miksi niissä ei voi tehdasasetuksena olla tuon tyyppisiä tarroja. Musteet on kuitenkin tehty sillä ajatuksella, että niitä säilytetään päällekkäin.

 

Tässä vielä yleiskuva työpöydästä. Sitä ympäröivissä kaapeissa säilytän kaikkea muuta askarteluun ja opiskeluuni liittyvää materiaalia. Toistaiseksi kaappien sisäosat eivät kestä päivänvaloa. Vaikka pöydälläni vakiovarusteena oleva jatkojohdon pää ei ole visuaalisesti kovin kaunis, on se eri kätevä. Olen myös iloinen työpöydän hyvästä valaistuksesta.
Onko teillä hyviä ideoita työpisteen rakentamiseen?
Iloista päivää sinulle!