Tänään päivän asu on siksak mekko ja ihana Junarosen t-paita. Asu joka sopii hyvin hellepäivään. Hame tosin on sitä laatua, joka hulmuaa tuulessa sen verran, että shortsit on säädyllisyyden vuoksi pakko laittaa jalkaan niiden alle.

En tajua, miten olen onnistunut kuvan käsittelyssä saamaan reisille noin upeasinertävän sävyn. Kuin koko vartalo mustelman. Minulla on luonnostaan todella kalpea iho, enkä millään meinaa ruskettua edes etelän auringossa. Sen sijaan palan helposti. Onneksi lapset ovat perineet ihon sävyn Tanelta ja he ruskettuvat helposti ja kauniisti!

Kesällä käytän kotimaassakin aurinkorasvaa, muttaen oikein ole löytänyt sitä omaa merkkiäni. Olisiko sinulla hyviä vinkkejä tai suosituksia ihon suojaamiseen?

T-paita –Junarose / Hame – Newlook / Laukku – Guess

T-paita on muuten juuri nyt tarjouksessa Bootzilla.