Hello! Aika esitellä tämän viikon asu!
plus size päivänasu

Tää mekko on kaikessa yksinkertaisuudessaan yksi mun lemppareista. Puen sen farkkujen tai leggareiden kanssa. Alkuun vierastin vähän sen vartaloa nuolevaa istuvuutta, mutta nykyisin olen sen asian kanssa sinut. Mekko on mukava päällä ja sopii hyvin siistiksi, mutta sopivan leppoisaksi asuksi moneen lähtöön.

plus size päivänasu

Vaikka olen vasta alkutaipaleella Plus size fashion kuvissa, on minulla antaa yksi vinkki kuvien ottamiseen. Hankkikaa iso koira! 😉 Martta on siitä hauska otus, että kun yritän kuvata sitä, se ei pysy yhtään paikoillaan ja tuntuu jotenkin vierastavan kameraa. Kun taas otan näitä asukuvia, se yrittää tunkea jokaiseen mukaan. Onko teillä muilla lemmikkien omistajilla tälläisiä pulmia?

plus size päivänasu

Mekko -Asos / Farkut – Asos Curve / Kengät – Crocs

Hauskaa päivää sinulle!