Hei kaikki ja tervetuloa Ku ite tekee- blogiin!

Olen pitänyt blogia vuodesta 2007 ja monet teistä tuntevatkin minut edellisen Emmo blogini kautta. Kaipaan kuitenkin uusia haasteita ja haluan laajentaa blogini aihealuetta pelkästä askartelusta käsittämään kaikkea muutakin mitä teen ja mitä elämääni kuuluu. Muutos on luonnollista siitäkin näkökulmasta, että askarteluharrastukseni rinnalle on noussut valokuvaus yhä suuremmassa roolissa.

Uudessa blogissani haluan nostaa päärooliin valokuvat ja erilaiset itse tehdyt projektit, olivatpa ne sitten askartelua, kodinsisustusta tai vaikkapa leipomista. Blogissani tullaan myös puhumaan omakuvasta, voimaantumisesta, lapsista, äitiydestä ja naiseudesta.

Blogiani voi seurata Facebookissa, Twitterissä, Bloglovin’ issa, Blogilistalla, Instagrammissa ja Pinterestissä.

Jännittävää nähdä mitä te, lukijani, tykkäätte blogin uudesta suunnasta ja siitä iloisesta sekametelisopasta, jota täällä on jatkossa tarjolla! Keräsin pohjalle muutamia juttuja edellisestä blogistani, ikään kuin suuntaa näyttämään siitä, mistä pidän ja millaisia juttuja olen aikaisemmin tehnyt.

Ihanaa päivää sinulle ja kiva kun tulit piipahtamaan.

Terveisin, Minna

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla