Pieni mixed media taulu

Tämä taulu syntyi kun harjoittelin Pan pastellien käyttöä kurssi tarkoitukseen. Yhtä kurssia varten teen monesti useampia kokeiluita kun yritän opetella ajankäyttöä. Sitä mitä muutamassa tunnissa on ylipäätään mahdollista tehdä. Kurssitilanteessa on mielestäni tärkeää, että suhteellisen vähällä puheella pääsee kokeilemaan ja tekemään itse. Uskon vahvasti tekemällä oppimiseen.
Tämän taulun tein kun hahmottelin, mitä opettaisin Temperassa Pan Pastels -väreillä.
Askartelu, itse tehty. mixed media, leimaus

Kurssitöihin pyrin myös yhdistelemään useita tekniikoita samaan työhön, samoja välineitä käyttäen. Tässä työssä ideana ovat olleet Pan Pastellit ja halusin tehdä työn, jossa niiden monipuoliset käyttömahdollisuudet tulevat esille, mutta kuitenkin niin, että työ olisi mahdollista saada valmiiksi alle puolessa tunnissa. Aikamoinen haaste!

 

Askartelu, itse tehty. mixed media, leimaus

Ajatelkaa, se on toukokuu! Korkea aika suorittaa hieman puutarha unelmointia. Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle!