Jäätelösandwich on helppotekoinen ja raikas lopetus jouluaterialle. Suussa sulavien suklaakeksien väliin laitetaan ihanaa puolukkajäätelöä.

Sain Helsinkiläiseltä Caccu yritykseltä muutaman paketin herkullista cookiestaikinaa testiin jouluherkkuja varten. Keksit jo itsessään ovat maistuvia, mutta joulun kunniaksi halusin tehdä jotain extraa ja niin syntyi ajatus jäätelösadwicheista.

Pakasteena myytävä taikina on helppo käyttää, joten halusin sandwicheista yhtä helppoja. Rakastan puolukan raikasta kirpeyttä, se sopii mielestäni erinomaisesti jouluaterian päätteeksi. Niinpä muutin ihan tavallisen vanilija jäätelön puolukka jätskiksi sekoittamalla joukkoon pussillisen pakastepuolukkaa. Helppoa ja herkullista!

Keksitaikina saatu

Caccu syntyi kaksi vuotta sitten, kun helsinkiläisen kahvilan omistaja etsi parhaita amerikkalaisia leivoksia. Hän sai vinkin ystävältään kokeilla Saran kakkuja ja leivoksia. Toiminta lähti alunperin pyörimään Saran oman puutalon kotikeittiöstä. Sitemmin herkut ovat löytäneet omat tilansa Helsingistä.

Sara Marjoniemi leipoi ensimmäiset amerikkalaiset cookiet nuoruuden ystäviensä kanssa Yhdysvalloissa asuessaan. Suomeen palattuaan Sara leipoi välimatkaa pienemmäksi. –Caccu

Jäätelösandwich

Tarvitset:
1 pkt Caccu cookiestaikinaa
1 l vanilija jäätelöä
1 pss pakaste puolukkaa

Tee näin:
Ota puolukat sulamaan. Paista keksit paketin ohjeen mukaan. Yhdestä paketista saat noin 18 keksiä. Anna keksien jäähtyä. Ota vanilijajäätelö hetkeksi huoneen lämpöön, sekoita sulaneet puolukat pehmenneeseen jäätelöön. Laita puolukkajäätelöä kahden keksin väliin ja nauti!