Kuvissa näkyvä Ruokaboksi saatu.

Tunnustetaan, olen maailman laiskin kaupassa kävijä. Tuntuu, että aina olisi jotakin parempaa tekemistä. Tai vaikka ei olisikaan, niin ei vaan huvita. Siirryin jo pitkän aikaa sitten tilaamaan ruuan kotiin kuljetuksella. Kunnes sitten törmäsin Ruokaboksiin. Ensin ajattelin, ettei palvelu sovellu meille, sillä Ruokaboksia saa vain 2 ja 4 hengen kokoisina. Juteltuani hetken asiakaspalvelun kanssa chatissa, päätin antaa boksille mahdollisuuden ja sillä tiellä ollaan.

Boksia on valittavana kolmessa eri variaatiossa, vegenä, perusruokavalioon soveltuvana ja muksuversiona. Meille luonnollisesti tulee vege. Olemme tilanneet ruokaboksia nyt pari kuukautta, eli kokemusta boksista on saatu. Kaikki tähän mennessä tulleet ruuat ovat olleet maukkaita ja helposti valmistuvia. Reseptit on voinut antaa teinille käteen ja käskeä kokkailemaan. Erilaisia kasvisproteiineja on ollut vaihtelevasti ja mikä parasta, melkein kaikki ruuat ovat riittäneet hyvin myös meidän kuusi henkiselle perheelle. Jos on näyttänyt naftilta, on ruokia ollut helppo jatkaa omasta kaapista löytyvillä perustarpeilla.

Vaikka itse olen melko innokas ja osaava ruuanlaittaja, on boksi tuonut helpotusta arkeemme. Kolmena päivänä viikossa ei tarvitse miettiä mitä tänään syötäisiin, riittää kun seuraa ohjetta ja nostaa ruuan pöytään. Jokaisessa laatikossa on ollut mukana tuoreita yrttejä, mikä on kiva. Nuoriso on välillä napissut joistakin ruokalajeista, kuten maissikeitosta, mutta toisaalta nachovuoka upposi mukisematta.

Huomioithan, että Ruokaboksi toimittaa tällä hetkellä Pääkaupunkiseudulle, Tampereelle, Turkuun ja näiden lähikuntiin. Tarkista täältä, kuulutko Ruokaboksin toimitusalueelle.

ARVONTA

Voita Ruokaboksi kotiin kuljetettuna, huomioithan, että palkinto toimitetaan vain Ruokaboksin toimitusalueelle! Osallistu arvontaan kommentoimalla tänne blogiin minkä Ruokaboksin sinä valitsisit. Arvontaan voi osallistua 18.12.2018 klo 20.00 asti. Muistathan jättää kommenttiin sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden.

PS. Jos haluat kokeilla Ruokaboksia, saat 20€ alennuksen Ruokaboksista, kun käytät koodia FHX9. Näin myös minä saan 10€ alennuksen omaan tilaukseeni.