Kahvit ja mukit saatu.

Kaikki minut tuntevat tietävät, että rakastan hyvää kahvia. Hyvä kahvi pelastaa aamun kun aamun. Kirjoitin blogiin jokin aika sitten jutun siitä, miten omaa kahvielämystään saa kotioloissa parannettua huimasti. Kolme pääkohtaa olivat 1. pese keitin, 2. osta hyvälaatuista kahvia ja 3. jauha itse pavut. Joulukahvien suhteen olen erityisen tarkka, en juuri piittaa maustetuista kahveista, tykkään syödä suklaat suklaina ja herkut herkkuina. Onneksi Kaffa hoitaa kahvit kotiin tänäkin jouluna.

Kaffa Roasteryn Joulukahvi on tyylilleen uskollisesti maustamaton ja paahdoltaan miellyttävän keskitumma. Tänä vuonna tuomme sinulle parannellun version Kaffan jouluklassikosta. Uutuutena Joulukahvissa on mukana ripaus etiopialaista natural-prosessoitua kahvia, joka nostaa joulun uudelle tasolle.

Vivahteissa löydät pehmeää maitosuklaata, miellyttävää hasselpähkinää ja mehukasta, kypsää mansikkaa. Joulu ei ole koskaan maistunut näin hyvältä. Maista ja nauti.

Kaffa

ARVONTA on päättynyt

Nyt minulle on ilo arpoa teidän lukijoiden kesken lempipaahtimoni Kaffa Roasteryn kahvipaketti, joka sisältää kaksi emalista kahvikuppia ja kaksi pussia Kaffan kahveja aamujanne ilahduttamaan.  Osallistu arvontaan kommentoimalla tänne blogiin millainen on sinun täydellinen kahvihetkesi? Arvontaan voi osallistua 14.12.2018 klo 20.00 asti. Muistathan jättää kommenttiin sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden!