Kuvissa näkyvät kalsarit on saatu.

Mähösiin törmäsin ensimmäisen kerran muistaakseni toissa jouluna, jolloin tilasin miehelleni lahjaksi ruskea-keltaiset bokserit ja pitkätkalsarit. Muistan ettei kyseinen väri yhdistelmä ollut se aivan oma suosikkini, mutta arvasin sen iskevän mieheeni. Ja niin kävikin. Miehestäni tuli Mähösten ystävä kerta heitolla.

Mähösen visuaalinen ilme on vedonnut meikäläisen esteettiseen silmään ja halusin kokeilla jotain saman tyylistä kuvastoa, joskin omaan tapaani työstettynä ja melko hauskoja kuvia saimmekin mieheni kanssa aikaiseksi. Olen monesti yrittänyt houkutella häntä valokuviin, mutta vasta Mähöset avasivat meille tien. Ehkä jonakin vuonna voitte odottaa kokonaista mieskalenteria!

Koska edelleen päivittelen blogia puolikuntoisena, annan näidän ottamiemme kuvien kertoa kaiken oleellisen. Sarjan nimi on Kuusimetsällä.

  

Mähöne brothers on Helsinkiläinen yritys, jonka ovat perustaneet kolmen lapsuuden ystävää. Tavoitteena on tehdä ennen kaikkea laadukkaita alusvaatteita. Tyyliä inspiroivat 70-luvun urheiluvaatteiden värit ja surffauselokuvat.

ARVONTA

Voita omat pikkukalsarit! Osallistu arvontaan kommentoimalla tänne blogiin mitkä Mähöset sinä valitsisit! Arvontaan voi osallistua 12.12.2018 klo 20.00 asti. Muistathan jättää kommenttiin sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden!

Arvonta on päättynyt.