Skräppäyskoulun kuudennessa osassa kiinnitetään katse otsikkoon. Otsikko voi olla pieni tai suuri, itse tehty tai valmiita elementtejä hyödyntävä. Sillä voi kertoa tarinaa, todeta tai leikitellä. Satunnainen albumisivujen selailija keskittää huomionsa ensimmäisenä otsikkoon ja kuviin. Tee sivu, jossa poikkeat itsellesi tyypillisestä tavasta otsikoida sivu.
Ihanat albumit skräppäyskoulu

ihanat albumit

Skräppäyksessä tulee helposti omaksuttua maneereita tai jumiuduttua muuten vain saman tyyppisiin sivuihin. On toki myös positiivista, että tekijä kehittää oman tyylin, mutta monesti kyse on myös kaavoihin kangistumisesta. Tiedätte varmaan ilmiön muusta elämästä. Sitä helposti valitsee saman kävelylenkin ja laittaa samoja ruokia. Se tekee elämästä helppoa ja turvallista. Skräppäys ja yli päätään kaikki luova tekeminen antaa meille kuitenkin mahdollisuuden turvalliseen poistumiseen mukavuusalueelta. Vahingot eivät ole suuret vaikka sivu menisikin pieleen. Siksi suosittelenkin kaikille, kokeneille konkareille ja vasta alkajille sitä, että välillä ravistelee niitä totuttuja toiminta tapoja. Hulluttelee, valitsee tietoisesti toisin.

Kokeile vaikka!

 Loading InLinkz ...