Teinin vanhempana on välillä pakko tehdä sivuja, joissa muistuttaa itseään, että on oikeasti ihan cooli mutsi. Vaikka teinien mielestä onkin ihan nolo mutsi.

Skräppäys -cooli mutsi

Tämä semi nolo mutsi on sairastanut nyt lähes kuukauden putkeen. Välillä on ollut parempia päiviä, mutta kokonaan tervettä päivää ei ole vähään aikaan näkynyt. On ollut flunssaa, vatsatautia, kuumetta, kurkkukipua, yskää ja äänen menetystä. Toisaalta on ollut What’s cooking Helsinkiä, mini loma Helsingissä ja ihania aurinkoisia päiviä. Että ei tässä ihan viitsitä vajota epätoivon alhoon.

Varoitus! Seuraava teksti on suoranaista omakehua ja bloggaamisen ylistys tarinaa.

Kävipä nimittäin niinkin hienosti, että blogini valittiin mukaan PING Helsinkiin! “PING Helsinki on Pohjoismaiden suurin sisältömarkkinoinnin tapahtuma, joka tuo päiväksi yhteen sosiaalisen median sisällöntuottajat, eli Suomen eturivin bloggaajat, tubettajat ja instaajat, sekä yritysten sisältöjen parissa toimivat ihmiset.”

Ja mä siis olen tossa jengissä. Innostuin niin, että tilasin oikeen käyntikortteja. Oikean vaikutelman luomiseksi, tiedättehän. Musta on muutenkin kehittymässä kunnon seurapiiri luuta. Viime viikonloppuna osallistuin elämäni ensimmäistä kertaa ruoka aiheisiin työpajoihin, samaan syssyyn uskaltauduin ilmoittamaan itseni Blog Awardseihin, vaikka en tunnistanut yhtään sinne tulevaa ulkomaista tähtibloggaajaa. Ruokakekkerit vaan muistuttivat miksi on tärkeää välillä näyttää naamaansa ulkomaailmassa. Se on kuulkaa vertaistuki. On niin mahtavaa päästä juttelemaan ihmisten kanssa, jotka jakavat saman harrastuksen ja intohimon. Parhaiden blogien äänestämiseen voi muuten osallistua ihan kaikki, tässä linkki. Tänä viikonloppuna suuntaan tieni Askartelupirttiin, Teiskoon, jossa pidän valokuvaukseen keskittyvän kurssin, muun ajan olen varautunut höpöttämään askartelukavereiden kanssa.

Ja elvistelempä vielä hieman mun blogi tienesteillä. Suomalainen ei paljon rahasta puhu, mutta koska bloggaajien rahat kiinnostavat kaikkia, niin ajattelin jakaa tämän uutisen teidän kanssanne. Ostin itselleni huivin, housut, paidan ja kimonon blogista ansaitsemillani rahoilla. Tienasin 150 euroa, jonka käytin itseeni. Olen ihan super ylpeä tästä, sillä olen aloittanut bloggaamisen 31.5.2007 ja ensimmäistä kertaa ostin itselleni jotakin, mikä ei suoranaisesti liity blogiin. How cool is that?