Ihanat Albumit -skräppää muistot talteen ilmestyy huhtikuussa!

Nyt eletään huisin jännittäviä aikoja, sillä esikoisteokseni Ihanat Albumit -skräppää muistot talteen ilmestyy ihan pian. Kirjan tekeminen on ollut pitkään haaveeni ja sen toteuttaminen on unelmien täyttymys. Kirjassa on jonkinlaista taikaa, mitä on vaikea selittää, mutta hyvältä se tuntuu! Tekemiseen on luonnollisesti kulunut niin paljon aikaa, että työtunteja on turha alkaa laskemaan. Ihanat albumit on syntynyt pikku hiljaa, pitkään ennen kuin edes ensimmäisen kerran sanoin ääneen ajatuksen kirjasta tai oikeastaan ennen kuin edes itse tiesin, että tästä syntyy vielä kirja. Tekeminen on kuitenkin ollut koko ajan mukavaa ja yhteistyö kustantajan kanssa on sujunut hyvässä hengessä. Tässä linkki kustantajan sivuille.

Olen tehnyt kirjan kaikille, jotka haluavat tehdä oman näköisiään valokuva-albumeita. Kirjassa on tarkkojen ohjeiden sijaan vinkkejä ja ideoita joiden pohjalta omaa tyyliään voi lähteä etsimään. Esimerkki töitä on laidasta laitaan. Suurimmaksi osaksi tietenkin skräpättyjä sivuja, mutta kirjassa on myös samoilla tekniikoilla tehtyjä kortteja, kolmiuloitteisia töitä ja mixed media tauluja. Lisäksi lopusta löytyy pieni hakemisto erilaisille tekniikoille, joissa vaihe vaiheelta kuvat havainnoillistavat tekniikan alusta loppuun asti. Halusin kirjaan tekniikan ja konkreettisten töiden vasta painoksi myös pohdintaa omakuvan käyttämisestä ja skräppäyksen terapeuttisesta vaikutuksesta. Omasta mielestäni kirjasta tuli kiva kokonaisuus!

Ihanat albumit

Ihanat albumit on perusteos kaikille askartelijoille. Siinä on selitetty tarvittavat välineet, tekniikat ja tavat, mutta kuitenkin niin, että keskiössä on koko ajan se, että jokainen tekee oman näköistään, omalla tyylillään. Toivon, että kirjani rohkaisee uusia harrastajia tarttumaan valokuviin ja luomaan rohkeasti itsensä näköisiä albumeita.

Voitte olla varmoja, että kun saan kirjan viimein käsiini, arvon täällä blogissakin muutaman kappaleen teidän lukijoiden kesken. Kannattaa siis pysyä kuulolla. Kannattaa myös liittyä uutiskirjeen lukijaksi, sillä ilmoitan uutiskirjeellä heti kun kirja on tullut ulos painosta.

Pieni gallup tähän perään, mikä sinusta on paras paperiaskarteluun keskittyvä kirja?