DIY pulloharjakuusi on hauska joulukoriste, jonka voi tehdä itse.

Hei, kohtahan on joulukuu! Ja ensimmäinen adventti on jo sunnuntaina. Meillä on jo leivottu ja syöty ensimmäiset joulutortut ja piparit. Kirjeet joulupukille on kirjoitettu ja siihen se sitten jääkin. Tai no, keittiö on saanut joulukoristeet ikkunaan.

Mutta vielähän tässä on aikaa. Pikku hiljaa pitäisi tehdä isoimmat hommat tehtyä. Kuten esimerkiksi yhdestä ruokailutilassa sijaitsevasta pesukoneesta pitäisi päästä eroon, tapiseerata olohuoneen seinä ja maalata toinen. Sitten voi keskittyä pienempiin projekteihin, kuten koristeiden levittelyyn ja verhojen vaihtamiseen.

Mutta näiden projektien valmistumista odotellessa jaan teille muutamia lempijouluaskarteluja edellisestä blogistani.

DIY pulloharjakuusi

 

DIY Pulloharjakuusi

Olen Pinterestissä törmännyt ihaniin pulloharjoista tehtyihin kuusiin. Kuuset näyttävät tosi kivoilta ja helpoilta tehdä itse. Joten totta kai halusin kokeilla sellaista itse. Meidän Citymarketissa pulloharja valikoima oli kovin suppea, joten pohjana näissä on Pirkka pulloharja.

Ensin katkaisin pulloharjan sopivaan mittaan ja käänsin pulloharjan pään suoraksi. Tämän jälkeen saksin harjakset kuusen muotoon. Alustan olen tehnyt lasipurkin kannesta, johon on porattu reikä. Päälystin kannen ilmakuivavalla savella. Samaisesta savetsa muotoilin myös kuusiin latvatähdet. Sekä alustan, että kuusen peitin Gel Mediumilla ja pyörittelin koko komeuden sen jälkeen tekolumessa.

Ihan ei loppu tulos vastaa mielikuvaa. Tekolunta on joka puolella. Joka puolella.

Mutta hei, ite tein!