Tänään vuorossa lista Luetuimmat DIY jutut. Okei, myönnetään, olen vähän hullaantunut tekemään listoja. Ostoslistoja, TO DO -listoja, toivomuslistoja, listoja maista joihin haluaisin matkustaa, ravintoloista joissa haluaisin käydä syömässä, asioista joita haluaisin kokea, parhaiten meille soveltuvista koiraroduista, ihan parhaista DIY ideoista ja tietenkin täällä blogissakin näkyneistä luetuimmista asioista.

Listat on monella tapaa mukavia. Ne auttavat visioimaan sen mitää tehdä. On helpompaa hallita isojakin tehtäviä kun ne pilkkoo pienempiin paloihin. Toisaalta jos listaa jotakin vähemmän konkreettista, niin kuin vaikka unelmia, muuttuvat ne näkyviksi ja sitä kautta myös enemmän mahdollisiksi. Listojen avulla on mahdollista muistaa hyviä ideoita ja toteuttaa niitä sitten kun aika on niille kypsä.
Tänne blogiin tehtyjen listojen viehätys piilee myös siinä, että olen osannut ihan omin pikku kätösin koodata ne tänne. Laittaa kuvat ja linkit paikoilleen. Ei ehkä kovin spektaakkelimaisen näköistä, mutta tälläiselle harrastelija koodarille aikamoinen suoritus! Voi olla, että jatkossa näette vielä lisää listoja!
Mistä aiheesta sinä haluaisit nähdä listan? Joululahja ideoista vai unelmista? Vai kenties suosikki matkakohteistani, ravintoloista tai kirjoista? TV-sarjoista, lempi blogeistani vai niistä koiraroduista?
 

Sitä miettiessä voi piipahtaa lukemassa menneen kuukauden suosikki DIY postaukset alla olevasta listasta. Mikä oli sinun suosikkisi?

Luetuimmat DIY jutut

Mukavaa päivää sinulle!