Okei, tunnustan, olen jouluihminen. Siis sellainen vähän epävarma jouluihminen, joka ei kehtaa ostaa uusimpia joululehtiä heti niiden ilmestyttyä, eikä leipoa joulutorttuja syyskuussa. Väijyn marraskuun alkua ikään kuin se jotenkin virallisesti antaisi luvan villiintyä joulusta ihan avoimesti ja ostan ne lehdet sitten kun halloween on muisto vain, eli marraskuun ensimmäisenä päivänä. Jouluaskartelu on aloitettu vähän salaa jo syyskuussa ja muutama jouluherkkukin on niin sanotusti koe ponnistettu jo aikaa sitten. Salanimellä, muka “itämaisina” ruokina. Onneksi on tämä blogi ja sen kautta tulevat yhteistyöt, joiden takia saa on pakko ottaa varaslähtö jouluun ihan näin julkisesti.  Joten tässä pieni katsaus meidän keittiön jouluilmeeseen.
Tykkään toden teolla koristella kotia erityisesti erilaisilla kransseilla ja ikkuna koristeilla. Ongelmana tähän asti on ollut erityisesti ikkuna koristeiden kiinnittäminen, sillä olen pyrkinyt välttämään turhien naulojen ja koukkujen kiinnittämistä ikkunanpieliin. Lisäksi, vaikka aikamoinen tee-se-itse nainen olenkin, turvaudun usein erilaisissa asioiden seinäänkiinnittämisasioissa mieheeni, joka taas ei aina ole yhtä innokas koristelemaan milloin mitäkin, juuri silloin kun emäntä niin haluaa. Lisäksi ongelmia on aiheuttanut se, että pienen keittiömme ikkuna on pakko saada auki silloin tällöin kun kokkailu oikein nostattaa lämpöä. Näin ollen ikkuna koristeet eivät saa estää ikkunan normaalia käyttöä. Kahvaan ei oikein voi ripustaa mitään, eikä toisaalta ikkunan päälle seinäänkään. Mutta TADAA! Nyt ongelmaan on löytynyt ratkaisu.

 

Blogiringin kautta pääsin mukaan yhteistyöhön 3M Command yrityksen kanssa ja sain kokeiltavakseni heidän superhelppoja kiinnitys ratkaisujaan. Joita on ihan joka lähtöön, aina taulujen kiinnityksestä ulkovalosarjojen kiinnitykseen. Ja voin kertoa, että nyt on bloggaajan päivä pelastettu. Koukut ovat läpinäkyviä ja käytössä todella huomaamattomia, vai mitä sanotte? Olen kiinnittänyt piparit, jouluvalot ja molemmat kranssit saamillani koukuilla, eikä oikeastaan mitään näy kauempaa katsottaessa.
Paras osuus tulee kuitenkin tässä. Koukut kiinnitetään äärimmäisen helposti kaksipuoleisillatarroilla, jotka irtoavat jälkiä jättämättä seinästä. Niin, että tälläinen tavallinen naisihminen selviää hommasta ihan ilman miesväen apua. Ei siis sillä ettenkö olisi tasa-arvon kannalla. Mutta helppous ja muunneltavuus, se on totisesti ominaisuus jota arvostan.

 

Erityisesti mieltäni ilahdutti se, että muovisia koukkuja voi käyttää uudestaan, sillä koukkuihin myydään erillisiä vaihtopaloja. Jouduin tätä ominaisuutta jo käyttämäänkin sillä innoissani tietenkin liimasin pari koukkua väärin päin. Mutta tulipahan todistettua, että koukut totta tosiaan lähtevät irti vahingoittamatta alla olevaa materiaalia.

 

Jos innostuit, niin tässäpä tulee hyvä uutinen. Lähettämällä yhteystietosi 3M:lle (3mcommand.suomi ( at ) gmail.com) saat Command Taulun- ja julisteenkiinnityspalat tuotenäytteen veloituksetta. Tuotenäytteitä jaetaan kampanjan ajan niin kauan kun niitä riittää. Mikä olisikaan näppärämpi tapa kiinnittää joulukalenteri seinään? Tai se mummon aikanaan tekemä tonttuaiheinen ristipistotyö siksi aikaa kun sukulaiset kyläilevät?

 

Yhteistyössä 3 M Command ja Blogirinki media