Kerroin alkuvuodesta kokoavani Project life valokuva-albumia ja kuinka ollakkaan, projekti on edelleen käynnissä. Katso edellinen postaus tästä linkistä. Project life on minulle tapa koota valokuvat kansioihin. En juuri askartele albumeihin mitään ylimääräistä, vaan kirjoitan muistoja pienille lapuille ja sujautan valokuvat niille tarkoitettuihin muovitaskuihin. Sangen yksinkertaista!

Project lifessä on myös lasten tekemiä sivuja. Olen tulostanut kuvia heidän kännyköistään ja lapset ovat kirjoittaneet ylös omia muistojaan. Uskon, että ne sivut ovat myöhemmin hyvinkin tärkeitä. Project life taltio perheemme arkea aika hauskalla tavalla. Tulostan yleensä mukaan kaikki instagramkuvat, osan blogia varten ottamistani kuvista ja paljon sellaisia henkilökohtaisia kuvia, joissa esiintyy ystäviä ja perheenjäseniä. Näiden kaikkien kuvien suloinen sekamelska on ehkä sitä, mitä elämämmekin oikeasti on.

Yllä oleva sivumalli on yksi suosikeistani. Ihan siitä syystä, että kuvaan paljon pystykuvia ja neliötä. Minulla on myös pelkkiä neliöitä nieleviä muovitaskuja. Välillä hankalinta on sovittaa kuvia ja muovitaskuja toisiinsa. Siksi tuppaankin tulostamaan kuvat siinä tehdessä. Näin saan helpommin oikeanlaisia.

Tulen project lifeni kansa aina askeleen jäljessä, nyt meneillään on kesäkuu. Mutta en edes yritä tehdä project lifeä reaaliajassa tai merkitä muistiin jotakin joka päivältä. Teen valokuvakansioita omilla ehdoillani, rennosti perässä laahaten!