Meillä alkaa pian toinen osa kesälomasta! Sitä odotellessa pitää ottaa kaikki irti kesästä ihan kotioloissa. Syödä hyvin, olla ulkona niin paljon kuin mahdollista, tehdä pieniä päiväretkiä lähiympäristöön ja niin, nauttia kesästä.
Viime viikonloppuna olimme Tammisaaressa katsomassa vanhoja paloautoja ja sieltä hankin tuliaisiksi ihanan mukin, tai jos totta puhutaan, vanhin tyttäreni halusin mukin ihan ehdottomasti ja minä näin siinä oivan valokuvausrekvisiitan, joten en voinut kieltäytyä.
Ja voitteko uskoa, minä en ollut se, joka sitä keksi käyttää ensimmäisenä, vaan mieheni. Hän tekaisin nopean jääteen ja haki vielä ihan itse omasta aloitteestaan tuoreet mintut lasiin makua antamaan! Ei ole mennyt oppi hukkaan.

 

Tanen jäätee

Keitä haluamaasi teetä ja anna hautua niin, että tee on aika vahvaa. Lisää teen joukkoon halutessasi hieman hunajaa makeutta tuomaan. Anna jäähtyä.
Lisää huoneen lämpöisen teen joukkoon viipale sitruunaa ja tuoretta minttua. Laita tee jääkaappiin kylmenemään. Kaada tee mukiin ja lisää päälle muutama jääpala.
Nauti kylmänä!