Askartelupöytäni on ollut koskemattomana jo jonkin aikaa, erästä videointi sessiota lukuun ottamatta.    Elämässä on ollut kaikkea muuta. Niin kuin vaikka keittiöremonttia, treenaamista ja kokkausta. Lasten lomaa, omia töitä ja puutarhanhoitoa. Siivousta.
Niinpä kynnys tarttua askartelutarvikkeisiin on kasvanut. Ei tunnu luontevalta sommitella kuvia, tarttua askartelutarvikkeisiin, valita värejä, mistään maaleista ja muista mömmöistä puhumattakaan. Lyhyesti sanottuna, olen ruosteessa. Onneksi olen aikanani vetänyt yhden jos toisenkin kurssin heille, jotka vasta aloittelevat askarteluharrastusta ja kerrankin ymmärsin elää niin kuin opetan.
Eli inspiraation puutteessa tai uutta asiaa opeteltaessa pätevät aikalailla samat lainalaisuudet. Katso muiden töitä ja mieti mistä pidät. Pinterestiin siis. Jos upeiden töiden selailu ei vielä auta, ota osaa haasteeseen!

Klikkasin itseni CSI -haasteen sivuille ja otin härkää sarvista. Haasteessa on ensi lukemalla määritelty paljon asioita. Värimaailma, ulkonäöllisiä seikkojaja tarinoinnin sisältö tai muoto, mutta kun galleriaa selailee huomaa kuinka monenlaisia sivuja samoista lähtökohdista on saatuaikaiseksi. Ennen kaikkea haaste toimii hyvin luovana lämmittelynä. Ainakin itse onnistuin saamaan askarteluhanoja sen verran auki, että samaan syssyyn askartelin vielä toisenkin sivun!

Ihanaa viikonloppua sinulle! Mille sinähaluaisit ottaa aikaa juuri tänä viikonloppuna?