Hei vaan ystävät! Olen taas päivittänyt Reseptit osion. Olen koonnut tekemiäni ruokia muistiin sekä itselleni, että teille muille. Ruuat on jaoteltu karkeasti kolmeen eri kategoriaan. Karppaajalle soveltuvat hiilihydraattitietoiset reseptit, makeat reseptit ja suolaiset ruuat. Joukossa on niin arkeen kuin juhlaankin soveltuvia ohjeita, mutta suurin osa resepteistä on yksikertaisia ihan tavalliselle kotikokille sopivia ohjeita, joiden raaka-aineet löytyvät lähikaupasta.

Tykkään laittaa ruokaa sesongin mukaisista aineista, kutsua ystäviä syömään ja järjestää juhlia. Useimmat reseptini ovat ehkä jo muuallakin nähtyjä, hyväksi havaittuja ja sitä kautta tänne päätyneitä. Osa resepteistä on omaa käsialaani. Reseptejä voi vapaasti kierrättää, mutta kuvat ovat omiani. Klikkaa tästä itsesi reseptit sivulle.

Herkullisia kesäpäiviä sinulle!

Miten sinä taltioit parhaat reseptisi?