Liisteritekniikka

On Tekniikka Torstain aika!

 
Ajatushan lähti liikkeelle siitä, että omistan suhteellisen mittavan varaston kaiken maailman askarteluun liittyviä aineita ja mömmöjä, enkä käytä läheskään kaikkia niistä. Osaa en ole käyttänyt koskaan! Vaikka aikomus on ollut vahva. Nyt olen päättänyt ottaa härkää sarvista ja etsiä uusia ja verestää vanhoja käyttötapoja jo olemassa oleville tarvikkeille. 
Aikaisemmat Tekniikka Torstai videot löydät täältä.
 

Teknisten ongelmien vuoksi minulta on jäänyt tekniikka torstai väliin, joten julkaisen tässä videon, jonka olen tehnyt eräälle vanhalle kurssille. Tuntuu muuten aika hauskalta katsoa omaa tekemistään, nyt muutaman vuoden jälkeen. Voi kuinka onkaan tyylini muuttunut, mutta tekniikka on kuitenkin aika hauska!

salasana: liisteritekniikka


liisteri from Minna Enqvist on Vimeo.

 

 

 

Tekniikka Torstain videoista poiketen, tämä tekniikka on tehty paksulle kuvioidulle kartongille.  Tähän tekniikkaan tarvitset:
  • liisteriä
  • vesiliukoisia mistejä
  • kuviointiin esimerkiksi haarukka, kampa tai mitä kotoa sattuu löytymään.

 

Tekniikka Torstai on samalla haaste sinulle lukija. Onko sinulla osa tarvikkeista pölyttynyt hyllyille? Haluatko oppia uusia tekniikoita? Tule mukaan! Kokeile videon tekniikkaa ja linkitä tekemäsi työ blogiini. Tulen katsomaan. Voit myös halutessasi ehdottaa minulle mistä aiheesta kaipaisit uusia tekniikoita ja ideoita. Jos joku käyttämistäni tarvikkeista on sinulle tuntematon, enkä esittele sitä riittävän hyvin videolla, niin kysy ihmeessä kommenteissa. Joku muu saattaa ihmetellä samaa!

Mukavia hetkiä Tekniikka Torstain parissa!

PS, jos tykkäsit, niin tilaa Youtube kanavani ja kerro Tekniikka Torstaista myös kavereille! Muista myös äänestää blogiani Kesän kuumin blogi äänestyksessä. Linkki sivupalkissa. Kiitos osallistumisestasi!