Harvemmin tulee harrastettua korttiaskartelua, mutta kiitos Pinterestin, olen saanut pienen korttikärpäsen pureman! Tämän tyyppisiin kortteihin olen kyseisessä paikassa törmännyt useinkin ja halusin kokeilla itse kortin tekemistä. Vielä kun tähän samaan sattui todellinen tarve kortille, niin mikäpä sen parempi syy tarttua askartelutarvikkeisiin!

Aloitin kortin teon hiomalla Tim Holtz Core’dinations ADIRONDACK ColorCore paperia, jotta saan alla olevan sävyn esiin. Kyseiset paperithan ovat keskeltä erisävyisiä kuin pinnasta, joten hiomalla tai repimällä paperin sisus tulee esille.

Satun omistamaan suuren määrän Fiskarssin kuviosaksia, mutta harvemmin löydän käyttöä niille. Tämän kortin juju on kuitenkin kuviosaksilla leikattu pallomainen reuna. Mitään erityisiä leikkureita en siis ole korttiin käyttänyt.

kaikessa yksinkertaisuudessaan olen vain liimannut suikaleet kiinni korttipohjaan ja lisännyt muutamia koristeita päälle.

Mukavia askarteluhetkiä kaikille!