On Tekniikka Torstain aika! 
 
Ajatushan lähti liikkeelle siitä, että omistan suhteellisen mittavan varaston kaiken maailman askarteluun liittyviä aineita ja mömmöjä, enkä käytä läheskään kaikkia niistä. Osaa en ole käyttänyt koskaan! Vaikka aikomus on ollut vahva. Nyt olen päättänyt ottaa härkää sarvista ja etsiä uusia ja verestää vanhoja käyttötapoja jo olemassa oleville tarvikkeille. 
Aikaisemmat Tekniikka Torstai videot löydät täältä.
 
Videoissa on helppoja ja joskus vähän monimutkaisempiakin tekniikoita, mutta kaikenkaikkiaan olen yrittänyt pitää tekniikka videot alle 10 minuutin pituisina, niin että ne jaksaisi katsoa alusta loppuun saakka!
Tekniikka Torstain aikana teen erilaisia askartelu tekniikoita akvarellipaperipohjalle. Tähän tekniikkaan tarvitset:
  • kuumaliima
  • liimaa tuohon kuumaliimaan
  • askartelualusta, kestoleivinpaperi jne. toimii paremmin kun vieossa käytetty kalvo.
  • mistejä, eli nestemäisiä musteita
  • kuumailmapuhallin
  • mistejä, eli nestemäisiä musteita, voi korvata vesiväreillä
  • tela, tässä toimisi parhaiten pehmeä, vaahtomuovinen tela
  • akryylimaaleja
Tekniikka Torstai on samalla haaste sinulle lukija. Onko sinulla osa tarvikkeista pölyttynyt hyllyille? Haluatko oppia uusia tekniikoita? Tule mukaan! Kokeile videon tekniikkaa ja linkitä tekemäsi työ blogiini. Tulen katsomaan. Voit myös halutessasi ehdottaa minulle mistä aiheesta kaipaisit uusia tekniikoita ja ideoita. Jos joku käyttämistäni tarvikkeista on sinulle tuntematon, enkä esittele sitä riittävän hyvin videolla, niin kysy ihmeessä kommenteissa. Joku muu saattaa ihmetellä samaa!

Mukavia hetkiä Tekniikka Torstain parissa!

PS, jos tykkäsit, niin tilaa Youtube kanavani ja kerro Tekniikka Torstaista myös kavereille! Muista myös äänestää blogiani Kesän kuumin blogi äänestyksessä. Linkki sivupalkissa. Kiitos osallistumisestasi!