Mieheni syntymäpäiviä vietettiin Metsuriseksuaali teemalla. En oikein tiennyt, mikä olisi naisellinen vastine metsuriseksuaalille, joten lähdin virittelemään juhla-asua ruutupaidasta. En kertakaikkiaan koskaan käytä paitaa housuissa, mutta nyt oli pakko, muuten olisi hienot henkselit jääneet käyttämättä. Tykkään itseasiassa tuosta yhdistelmästä, missä mulla on takki. Ilman takkia asu jää vähän valjuksi.

Oli muuten yllättävän hankalaa etsiä ruutupaitaa. Miehille oli vaikka kuinka, useissa eri väreissä ja materiaaleissa. Tämä oli naisten puolelta ainut jonka satuin löytämään. Ja muuten, ei ole ostettu edes plusosastolta, vaan ihan tavalliselta naisten osastolta! Kreisii!

Olen muutenkin ihan fiiliksissä tästä lisääntyneestä valon määrästä. Jotenkin kaikki tuntuu kevyemmältä, helpommalta ja onnellisemmalta.

Miten teillä, tuntuuko lisääntyvä valon määrä olossa? Onko pikkusen kivempaa?