Joulun jälkeen kävin alennusmyynnistä hamstraamassa itselleni muutaman mekon Junarosen alennusmyynnistä. Suursuosikiksi on noussut tämä ruudullinen mekko.

Pukeudun normaalisti äärimmäisen mukavasti ja tämä mekko, jos mikä on mukava päällä. Olen aina ollut hyvin mukavuudenhaluinen, enkä tykkää jos vaatteet ahdistavat tai puristavat päällä. En silti haluaisi pukeutua mihinkään säkkeihin tai muutoin omasta mielestäni ikävän näköisiin vaatteisiin. Joten sopivien vaatteiden löytäminen aiheuttaa joskus vähän päänvaivaa. Onneksi joiden merkkien vaatteet vaan tuntuvat istuvan hyvin päälle ja siitä tämä Junarose on oiva esimerkki. Helpottaa hieman shoppailua kun suunnilleen on käsitys minkä kokoinen on hyvä.

Harmaa villapaita on löytö Prisman alennusmyynnistä. Gossipin puuvilla -kashmirvilla sekoitteinen villapaita on kertakaikkisen kiva. Käytän sitä kaikkien vaatteiden kanssa. Lopettikohan Prisma muuten kokonaan Gossip vaatteiden myynnin, kun koko valikoima oli alessa, vai olikohan kyseessä vain sesongin vaihtuminen, pitääpä selvittää.

Mikä teille on vaatteissa tärkeää? Ajatteletteko enemmän mukavuutta, ulkonäköä vai käytännöllisyyttä?