Tai sitten kreisi kissanainen. Ainakin mekon kuosissa on kissoja yli oman tarpeen. Tai toivottavasti tämä on mekko, eikä kukaan päässyt päivittelemään sitä kuinka punkero on pukeutunut paitaan ja sukkahousuihin. Mekon lyhyys nimittäin mietitytti, olen joskus pukenut tämän kanssa housut, mutta nyt ei inspiroinut ja päätin ottaa riskin.
Törmäsin jonkin aikaa sitten Piterestissä tai Facebookissa tai jossain sellaiseen linkkiin, missä opastettiin miten kunkin vartalotyypin pitäisi pukeutua. Tälläiset peruspäärynät pitäisi pukea siten, että vyötärö korostuu ja lanteet häviävät. Tämä mekko ei ainakaan korosta sitä, että minulla on vyötärökin, ehkä vyö olisi auttanut, mutta sitten taas mekko olisi ollut entistä lyhyempi. Kas siinä pulma. Entäpä rinnanpäällä oleva iso rusetti? Millaiselle vartalotyypille se sopii? Vai sopiiko millekkään? Koska onhan sekin vaihtoehto.
Joskus aina haaveilen, että pääsisin sellaisen pukeutumisneuvojan pakeille, joka kädestä pitäen ja rautalangasta vääntäen kertoisi millaisia vaatteita kannattaisi hankkia niin, että ne sekä korostaisivat vartaloni parhaita puolia, että visuaalisesti vetoisivat minuun. Ja ennen kaikkea mistä niitä sitten voisi edullisesti hankkia.

Tämä asukuva on nappastu mieheni toimesta ennen kuin lähdimme viettämään aikuisten iltaa kaupungille. Oli ihanaa nähdä ystäviä, syödä hyvin, käydä elokuvissa, drinkeillä ja lopuksi vielä katsomassa yhden ystävän showta. Huomaa tosin, että aika on ajanut meikäläisen ohi, mitä yövalvomisiin tulee.

Mitenkäs te, osaatteko pukeutua hyviäpuolianne korostaen?