Kuopukseni täytti 7 vuotta ja halusi ehdottomasti järjestää Monster High syntymäpäivät. Äiti ei aluksi oikein meinannut lämmetä ajatukselle, kunnes sitten keksin lähestymistavaksi värit. Värit on poimittu Monster High logosta ja ne toistuvat sekä koristelussa, kakussa, että kattauksessa. Värit ovat juhlasuunnittelussa A ja O. Niiden avulla saadaan helposti näyttävyyttä ja yhtenäisyyttä juhliin ja sidotaan ne johonkin tiettyyn teemaan. Meillä on pidetty juhlia ainakin Lego ja Harry Potter teemalla. Myös kesäiset puutarhajuhlat oli tehty värien ympärille.

Monster High syntymäpäivät

Tarjoilut koottiin yhdelle sivupöydälle, joka on peitetty pellavaliinalla jonka päälle on viritelty  naru, jossa organza nauha on kiinni. Samaa nauhaa on solmittu myös valaisimiin. Ilmapallot on sidottu suuriksi kimpuiksi, jolloin ne tuovta mukaan näyttävyyttä ja hauskaa muhkeutta. Sivussa olevat huiskat ovat lasten tekemät, tämän ohjeen mukaan.
Ja kyllä, tarjosimme lasten syntymäpäiväjuhlilla kukkakaalia. Toimii.

Kattoon tein muutamasta pienemmästä riisipaperivalaisimesta vähän juhlavemmat versiot. Pinjata henkinen pallo on päälystetty kreppipaperilla ja vähän huonosti kuvassa näkyvä toinen pallo on päälystetty silkkipaperipalloilla. Näistä ohje tuotapikaa tänne blogiin!

Onnea viiri ja paikkakortit olen tehnyt sähköisellä leikkurilla, Silhouette Cameolla. En ole pitkään aikaan innostunut tekemään sillä oikein mitään, mutta nyt näitä ja eräitä toisia juhlia järjestäessäni olen innostunut sen monipuolisista käyttömahdollisuuksista! Leikkurilla voi sekä leikata erilaisia muotoja, että piirtää. Näihin halusin vähän sellaista liitutaulumaista tunnelmaa.

En ole mikään loistava leipuri, erityisesti sokerikuorrutteen kanssa en ole kovin tuttu, mutta sain silti omasta mielestäni varsin onnistuneen kakun tehtyä! Idea on ihan matkittu Pinterestistä, mutta annettakoon se kaltaiselleni amatöörille anteeksi. Kakun sisältö oli sankarin toiveesta mansikkaa ja kermavaahtoa kaakaosokerikakkupohjalla.

Millaisilla teemoilla te olette järjestäneet lastenjuhlia?