Jokaisella on unelmia. Unelmat ovat tärkeitä. Tehdään yhdessä unelmista puu. Tule mukaan maalaamaan yhteistä taideteosta. Kaikki ovat tervetulleita osallistumaan. Kirkkonummen kehitysvammaistentuen puheenjohtaja Tuula Sjölund pitää puheen.
Työpajan toteuttaa Minna ja Taneli Enqvist Perhekoti Vipusesta.


Olen mukana Pop Up -kulttuurikeskuksessa Kirkkonummen Kipinässä. Pop Up-tapahtuma tarkoittaa sitä, että tyhjillään olevaan kiinteistöön perustetaan väliaikainen kohtaamispaikka Kirkkonummelaisille. Kirkkonummen Kipinä toimii 16-31.8 vanhoissa Seppälän tiloissa aivan Kirkkonummen keskustassa. Osoitteessa Tallinmäki 2. Edessä on parkkitilaa.

Kun minua pyydettiin mukaan tapahtumaan sain heti Kipinän. Halusin järjestää jotakin mikä toisi kehitysvammaiset luontevasti mukaan yhteiseen projektiin. Samalla koin, että olisi tärkeää tehdä jotakin sellaista mikä samalla toisi esille jokaisen yksilöllisyyttä mutta samalla sitä, että emme kuitenkaan ole kovin erilaisia. Kaikilla meillä on unelmia. Kaikki osaamme tehdä taidetta. Kaikki pystyvät nauttimaan yhdessä tekemisestä.

Unelmien puu työpaja on kaikille avoin. Yli 10 hengen ryhmiä pyydetään ilmoittautumaan osoitteeseen minna@perhekotivipunen.fi 

Kipinässä toimii kahvio!

Tervetuloa mukaan!