Tämä sivu on syntynyt kuvan ympärille. Tykkään tästä  kuvasta todella paljon. Sekä tytön, että koiran ilme on mainio ja hetki on tallentunut kuvaan jotenkin aitona, sellaisena joka vastaa muistojani tästä ihanasta kesäpäivästä.

Kuvassa itsessään on hyvin voimakkaat värit. Se on otettu auringon porottaessa täydeltä taivaalta, joten siinä on varjoja ja voimakkaita kontrasteja. Siksi halusin sivuunkin samoja elementtejä. Tausta paperin vihreä toistuu valokuvan nurmikossa. Kellertävä sävy on poimittu talon seinästä. Mustat elementit tuovat sivuun kontrasteja.

Maaleilla ja roiskeilla halusin pehmentää vahvoja kuoseja. Jos totta puhutaan, tässä on tekniikkana epäonnistunut PanPastels kokeilu ja siinä päällä Ecoline vesivärit. Otsikon olen kirjoittanut Indian inkillä.
Materiaalit: American Crafts ja LemonOwl, leimasin Stampendous.