Sukat on saatu.

Sukat kuuluvat nykyisin jokaiselle joululahjatoivelistalleni. Sukkien nousu lahjalistalla alkoi siitä, kun lapset rupesivat kyselemään joululahjatoiveita. Piti keksiä toive, joka olisi oikeasti käyttökelpoinen, mutta joka kuitenkin sopisi hyvin myös lapsen budjettiin. Ja kukapa ei kaipaisi sukkia?!

Ilokseni huomasin, että Kotimainen Sidoste tekee sukkia myös kierrätyspuuvillasta. Jokainen kierrätyspuuvillasukkapari säästää 800 litraa puhdasta vettä. Ja käytössä nämä kierrätyspuuvillaiset sukat ovat supermukavat, kokemusta on!

Sidoste on suomalainen vaatemerkki, jonka tuotanto on alusta lähtien, vuodesta 1945, sijainnut Tampereella. Tuotekehitys ja innovatiivisuus ovat mahdollistaneet meille sen, että kannamme ympäristöllisen ja yhteiskunnallisen vastuumme edelleen ylpeästi.

ARVONTA

Voita omat sukat! Osallistu arvontaan kommentoimalla tänne blogiin mitkä Sidosteen sukat olisivat sinun valintasi? Arvontaan voi osallistua 22.12.2018 klo 20.00 asti. Muistathan jättää kommenttiin sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden. Huomioithan, etteivät sukat valitettavasti ehdi jouluaatoksi.