Hellurei ja hellät tunteet! Pakkasta on niin paljon, että koulutaksit ei lähde käyntiin ja meillä alkoi lukuvuosi heti kriisillä. Onneksi oma auto käynnistyi pienen lämmittelyn jälkeen ja saatiin muksut kouluun, joskin vähän myöhässä. Se on tätä maalla asumisen riemua se.

Olen viime päivinä hautunut työpöytäni äärelle ja viimeistellyt 2015 vuoden Project life kansiotani. Kuinka rentouttavaa ja mukavaa puuhaa. Katsella vuotta taakse päin, elää uudelleen parhaita hetkiä ja lisätä muutama koriste ja tekstin pätkä sinne sun tänne. Juuri sellaista, mille toivon jatkossakin löytäväni enemmän aikaa! Siinä samassa inspiraatiossa skräppäsinkin yhden sivun. Voi veljet, askarteluinspiraationi on tainnut palata!

Project life on valokuvakansio, tai oikeastaan se on vähän enemmän kuin valokuvakansio. Se on yksinkertainen, mutta luova tapa tallentaa muistoja. Minä olen tehnyt kolme vuotta Project lifeä ja voin sanoa, että kansio on vaivansa väärti.

Innostuitko? Hätä ei ole tämän näköinen! Alkuun päästäksesi tarvitset albumin, muovitaskuja, kortteja ja kynän. Kannattaakin lukea aikaisemmat postaukset aiheesta, sillä ne
Siis mikä on Project life? ja Project life kerää valokuvat yksiin kansiin.

Oletteko te Project lifen tekijöitä? Tekisikö mieli kokeilla?