On Tekniikka Torstain aika! Vihdoinkin! Olen näet kärsinyt huomattavista teknisistä ongelmista. Tekniikka Torstain tekniikka petti. Mutta hei, toivottavasti nyt sujuu.

 
Ajatushan lähti liikkeelle siitä, että omistan suhteellisen mittavan varaston kaiken maailman askarteluun liittyviä aineita ja mömmöjä, enkä käytä läheskään kaikkia niistä. Osaa en ole käyttänyt koskaan! Vaikka aikomus on ollut vahva. Nyt olen päättänyt ottaa härkää sarvista ja etsiä uusia ja verestää vanhoja käyttötapoja jo olemassa oleville tarvikkeille. 
Aikaisemmat Tekniikka Torstai videot löydät täältä.
 

Innostuin viime viikonlopun Matka luovuuteen tapahtumasta niin paljon, että viedoin pitkät pätkät työskentelyä Gelliplatella, kuitenkaan en onnistunut lataamaan youtubeen kuin lyhyitä pätkiä, joten videot alkavatja loppuvat hieman töksähtäin, älkää antako sen häiritä!

 
Tekniikka Torstain videoista poiketen, tämä tekniikka on tehty hieman normaalia paksummalle A4 paperille.  Tähän tekniikkaan tarvitset:
  • Gelliplaten
  • akryylimaaleja
  • kumisen telan
  • puiden tai pensaiden lehtiä

 

Tekniikka Torstai on samalla haaste sinulle lukija. Onko sinulla osa tarvikkeista pölyttynyt hyllyille? Haluatko oppia uusia tekniikoita? Tule mukaan! Kokeile videon tekniikkaa ja linkitä tekemäsi työ blogiini. Tulen katsomaan. Voit myös halutessasi ehdottaa minulle mistä aiheesta kaipaisit uusia tekniikoita ja ideoita. Jos joku käyttämistäni tarvikkeista on sinulle tuntematon, enkä esittele sitä riittävän hyvin videolla, niin kysy ihmeessä kommenteissa. Joku muu saattaa ihmetellä samaa!

Mukavia hetkiä Tekniikka Torstain parissa!

PS, jos tykkäsit, niin tilaa Youtube kanavani ja kerro Tekniikka Torstaista myös kavereille! Muista myös äänestää blogiani Kesän kuumin blogi äänestyksessä. Linkki sivupalkissa. Kiitos osallistumisestasi!