Olen viime aikoina hurahtanut ihan täysin Instagramiin. Ei uskoisi että vasta nyt, sillä minulla on ollut tili siellä jo jonkin aikaa. Ehkä olen hitaasti lämpiävä, mutta vasta viime viikkojen aikana olen ymmärtänyt miten upeita kuvia koko Instagram on pullollaan. Olen tajunnut, miten uusia minua kiinnostavia käyttäjiä löytää ja mikä Instagrammin juju minun kantiltani on. Visuaalisena ihmisenä Instagram houkuttelee. Olen instakoukussa.

Instaan tulee itsekkin päiviteltyä kuvia helpommin kuin tänne blogiin. Sellaisia sekalaisia tilanne kuvia, tai toisinaan ihan harkittuja asetelmiakin, jotka eivät oikein mitenkään liity mihinkään, mutta ovat silti minulle ajankohtaisia juuri nyt. Kuten vaikka yllä olevat kahvikupit. Siivoilin keittiötä pääsiäisen jälkeen ja ilahduin kuppien väreistä. Tai alla oleva kortti, josta on postaus tulossa myöhemmin, mutta instagram kuva on jo ilmoilla. 

Instagramissa on mahdollista jakaa pieniä hetkiä kuvin. Vain kuvia, jotka kertovat omaa tarinaansa ilman sen kummempia selityksiä.  Samalla instagrammiin kertyy visuaalinen päiväkirja. Otteita elävästä elämästä. Minusta ajatus on kiehtova.

Mukavaa lauantaita sinulle! Ehkä nähdään Instassa!