Ainakin haluan uskoa niin. Minua on jo pitkään riivannut ihmeellinen sairastelu, eikä syytä ole löydetty. Vähän aikaa sitten syy paljastui. Hammas on tulehtunut. Aikoja sitten juurihoidettu hammas on uudelleen ärtynyt. Hammas ei ole ollut kipeä vaan särky on tuntunut pääkipuna ja korvasärkynä. Ilahduttavaa tietysti että syy selvisi, vähemmän ilahduttavaa on uudelleen tehtävä juurihoito.

Juuri tällä hetkellä perhettämme riepoo jokin mystinen kukkukipu. Kaikilla on seksikkäästi käheä viskibasso. Ylä femmat sille!

Mutta ei silti ole syytä vaipua epätoivoon.

  1. Meillä kävi eilen siivooja tutustumassa! Jos hyvä tuuri käy, niin hän saa muut asiakkaat järjestettyä niin, että jatkossa meillä kävisi siivooja kerran viikossa. Kerrassaan mahtavaa!
  2. Koulutyöt edistyvät. Olen saanut palautettua kaksi puuttuvaa esseetä, muutaman muun kirjallisen työn, jonka lisäksi sain videoitua englanninkielisen videon pätkän liittyen edellä mainittuun kouluun. Tähtäimessä oelva jouluksi valmistuminen saattaa olla mahdollista!
  3. Olen menossa tänään teatteriin! Menemme ystävien kanssa katsomaan Kansallisteatterin Vanja -Enon. Viime teatteri kerrasta onkin jo aikaa. Odotan innolla illan kulttuuri pläjäystä!
  4. Syksy on niin kaunis. Aamuisin maisema onaivan upea, kuura peittää maan, mutta puut eivät ole vielä tiputtaneet upean värisiä lehtiään. Kerrassaan upeaa värien ilotulitusta!
  5. Minusta saattaa tulla kirjailia. Mutta ollaan siitäviel hyss hyss ennen kuin asia on mustaa valkoisella. Siihen asti hypin tasajalkaa sisään päin. Jännittää!

Pihallamme kasvaaliukuvärjätty vaahtera, upea, eikö olekkin?

Mikä sinua innostaa juuri nyt? Mikä on pinnalla? Mistä saat iloa ja voimaa?