Itsetehty onnittelukortti
 
Tämä Itsetehty onnittelukortti syntyi jämäpaloista Paperilla lehteä varten.
Minulla jää monesti pieniä kartongin palasia yli isommista projekteista ja tapani on säästää kaikki sekalaiseen laatikkoon, jonne ne helposti myös unohtuvat. Välillä on kuitenkin mukavaa tutkia sillpulaatikkoa ja keksiä niille käyttöä.
Tämä hyvin yksinkertainen kortti on tehty valitsemalla toisiinsa sopivia punaisen sävyisiä kartonkeja. Kartongit olen kuvioinut kuviosaksilla leikkaamalla. Yksivärinen paperi nostaa kuvion hienosti esille ja kuvio onkin tässä kortissa pääosassa.
Papereiden värieroja olen tasoittanut hiomalla paperia kevyesti ennen suikaleiden paikoilleen liimaamista. Olen liimannut paperisuikaleet ensin kartongille, jonka leikkasin hieman korttipohjaa pienemmäksi. Näin reunojen tasoittaminen on helpompaa. Liimauksen kuivuttua lisäsin koristeet paikoilleen.
Koristeina olen käyttänyt vanhaa pitsiä, sekalaista kokoelmaa nappeja, kakkupaperia ja Dymo –koneella kirjoittamaani onnea tekstiä. Lisäksi käytin kortissa puupahvista koristetta, joka oli sotkeentunut eräässä toisessa projektissa ja oli sen tähden menossa roskikseen. Pienet roiskeet eivät kuitenkaan mielestäni häiritse tässä kortissa!
Itsetehty onnittelukortti

Askarteletko sinä kortteja tai jotakin muuta? 

Terveisin, Minna