Hyvää itsenäisyyspäivää sinulle!
Minun on nyt tunnustettava, että olin ajatellut jakaa itsenäisyyspäivän kunniaksi teille ihanan jouluisen juustokakun ohjeen ja askarrella siihen vähän Suomen lippuja kylkeen, mutta sähkökatkopas päätti toisin. Eli juustokakun glögikiille ei ihan ehtynyt hyytyä tähän luukkuun.
Mutta siinä vaiheessa kun aikataulut kosahtaa oikeen kunnolla niin kiire loppuu. Meille on käynyt niin lähi päivinä jo pariin otteeseen. Ensimmäisen kerran kun auto jätti meidät tienvarteen kesken harrastusrumban. Oli oikeastaan aika rentouttavaa huomata, ettei kukaan kuole, vaikka aina ei kaikkialle ehdikään.
Niinpä tänään meillä rentoudutaan joululahjoja kuunnellen, hyvästä ruuasta nauttien ja totta kai linnanjuhlia katsellen. Juustokakun ohjeen jaan sitten joku toinen päivä, paremmalla ajalla!

 

 

 

Tämän hyvin yksinkertaisen kattauksen ideana ovat kävyt. Ihan tavalliset, kesällä mökiltä kerätyt männynkävyt. Halpaa ja hauskan näköistä.

Oikein hyvää Itsenäisyyspäivää sinulle!

PS. Unohdin julkistaa pienen jouluisen arvonnan. Arvon kaikkien 11.12 klo 18.00 mennessä joulukalenteriin kommentoineiden tai oman työnsä linkittäneiden kesken kaksi inspiroivaa kirjaa. Linkitä itse tekemäsi joulukortti tänne tai piparitalosi tänne. Postitan kirjat vain suomeen. Hyvää joulupöhinää kaikille!