Haluaisitko asua maalla, kuitenkin vain 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä? Muuta meille!

Myynnissä siis tämä meidän koti ja aivan naapurissa sijaitseva toinen omakotitalo, talojen lisäksi kauppaan kuuluu noin kolmen hehtaarin kokoinen touhutontti. Löydät myynti-ilmoituksen oikotieltä.

Kodissamme on tilaa isommallekin perheelle, makuuhuoneita on yhteensä kuusi, neljä yläkerrassa ja kaksi alakerrassa. Yläkerrassa on reilun kokoinen olohuone, jossa puuhella ja alakerrassa on keittiön lisäksi mukavan kokoinen ruokailutila, jossa on ihana varaava takka leivinuunilla. Kummassakin kerroksessa on lasitettu parveke/terassi.

Kodissa näkyy käytön jälkiä ja se kaipaa pintaremonttia, mutta rakennus itsessään on hyväkuntoinen.

Erityisesti tykkään meidän sinisestä keittiöstä. Ja astianpesukoneesta, joka hurauttaa tiskit puhtaiksi viidessätoista minuutissa. Ja suorastaan kohtuullisesta määrästä säilytystilaa.

Parasta meidän kodissa on kuitenkin puutarha. Ja ylipäätään ympäröivä luonto. Sienimetsä alkaa talon nurkalta ja ympärillä on peltoa mitä viljellä. Voit lukea tilan historiasta biodynaamisena puutarhana täältä. Puutarha aiheisista postauksista näet enemmän millainen puutarhamme on kasvukauden aikana.

Meidän kodin lisäski tontilla sijaitsee toinen, vuonna 1972 rakennettu, 210 neliöinen talo, jossa on kuusi makuuhuonetta ja monenmoista muuta tilaa. Lisäksi siinä on koko talon kokoinen kellari, jonne pääsee ajamaan sisään vaikka traktorilla ja upea iso lasitettu terassi.

Lisätiedot Etuovesta.