Aamupala terassilla on sellaista lomaluksusta, että piti oikeen kaivaa kamera esille ja taltioida hetki. Pionit kävin hakemassa omasta kukkapenkistä ja pistin oikeen mummon perintö porsliinit pöytään. Tuntui kuulkaa hyvältä nauttia kahvia kaikessa rauhassa ja naatiskella elämän hitaudesta. Vaikka nauroin kyllä miehelle, että tässä on kyllä blogikulissi täydellisesti kohdallaan. Juhannuksen mökkireissun jälkeen kotoa ei aamupalapöytään löytynyt pionien lisäksi paljoa muuta. Kahvia, melonia, näkkäriä ja kaupan valmis levitettä. Ja appelsiinimehua. Mutta viehättävää kaikki tyyni.

Pitäisi oikeasti useammin panostaa aamupalaan. On kerta kaikkisen nautinnollista syödä hidas aamiainen kauniisti katetussa pöydässä. Se antaa positiivista energiaa koko päivään, vaikka itse tarjoilut ei kovin kummoiset olisikaan. Koska ei pioneita katsellessa vaan voi olla pahalla tuulella.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2016-06-28

Aloitan loman varsinaisesti vasta heinäkuun ensimmäisellä viikolla, mutta muutamista vapaista olen saanut nautiskella jo nyt. Meillä on tarkoitus pitää retkeily painotteinen loma, ensin meillä vuokrattu viikoksi mökki Repoveden kansallispuiston tuntumasta ja sen jälkeen olemme koko perheen kanssa osallistumassa Roihu 2016 partioleirille.

Millaisia lomasuunnitelmia teillä on? Onko kukaan teistä lukijoista tulossa Roihulle?