Kalenterin tuunaus

Kalenterin tuunaus

Jos nykyisin haluaa olla askartelutrendien aallonharjalla niin on paree ottaa asiakseen kalenterin tuunaus. Kaikilla. Ja meinaan ihan kaikilla. On nykyisin super hieno tuunattu kalenteri. Niin kuin mulla esimerkiksi. Kalentereita ei enää osteta alesta kirjakaupan laarista, vaan ne tilataan Amerikasta. Vaikka ei tarviisi, sillä minä ostin omani ihan kotimaiselta pienyrittäjältä. Joka tapauksessa idea on se, että Ajasto on ihan OUT.

Ja vaikka oikeasti mä olen nähnyt näitä kalentereita internetin ihmemaassa jo muutamia vuosia, niin nyt näihin on hurahtaneet kaikki. Mä olin pitkään, että en varmaan hurahda kun mulla on jo toi skräppäys ja project life, niin ei tälläistä nyt enää. Mut sit mut istutettiin samaan pöytään Planner lover Finland ryhmän ylläpitäjän kanssa. Ja sit vähän vahingossa mä jo tuunasinkin omaa kalenteriani.

Kalenterin tuunaus on siitä kivaa, että siinä ei ole mitään sääntöjä tai muita raameja, joiden sisällä pitäisi liikkua. Kalenterin voi omistaa ihan mille aiheelle vaan, se voi oikeasti toimia päivittäisten menojen aikatauluttamisessa, ihan niin kuin oikea kalenteri. Minulla on oikeille menoille sähköinen kalenteri ja työasioille iso paperinen kalenteri, joten tämä saa olla ihan vaan hyvän mielen kalenteri, jota hyödynnän blogin kirjoittamisessa.

ja parasta kaikista. Kalenterin tuunaus sopii kaikille. Sitä voi hyödyntää kaikki. Kaiken maailman harrastajat, urheilijat, ruuanlaitosta kiinnostuneet, elämäntapa remppaajat, matkailijat, rakentajat ja nekin jotka luulevat etteivät koskaan tee mitään. Kyllä vain. Kalenteri tekee näkyväksi sen mitä kaikkea sitä oikeastaan tekeekään.

kalenterin tuunaus kalenterin tuunaus kalenterin tuunaus kalenterin tuunaus