Puutarhajuhlat

Olen pitkään haaveillut järjestäväni puutarhajuhlat. Sellaiset ihanat, jossa syötäisiin kakkuja ja nähtäisiin ystäviä. Halusin erityisesti panostaa koristeluun ja kokeilla muutamia uusia reseptejä!

Puutarhajuhliin ei syytä tarvita, mutta meillä nämä sattuivat sopivasti sekä minun, että nuoremman poikani syntymäpäivien ympärille.

Puutarhajuhlat

Aloitin juhlavalmistelut luonnollisesti koristeista! Minulla oli kennopalloja jäljellä syntymäpäiväjuhlista jotka järjestin muutama vuosi sitten ja täydensin koriste varastoa vielä Ikeasta, Coloresta ja Pop Up -kemuista.

Juhlapäivänä oli kuitenkin niin tuulista, etten uskaltanut laittaa palloja ulos. Niinpä koristelin työhuoneeni. Osa ruuista oli sisällä ja osa sitten ulkona terassin puolella. Terassille olin virittänyt viirinauhat tuulessa lepattamaan.

Puutarhajuhlat

Arabian kupit sopii juuri hyvin tälläisiin juhliin, missä kahvinjuojia on paljon, mutta Mocca Masteri keittää vaan tietyn määrän. Voi sitten ottaa useamman santsikupin. Pieni tyylirike noista kertakäyttöhaarukoista, otettiin ne varalle, jos kaikki talouden lusikat ei riitäkkään.

Yhteen nurkkaan keräsin mustavalkoiset koristeet ja herkut. Karkkia ei oikeastaan erityisesti tarvinnut, koska kakkuja oli sen seitsemän sorttia. Toisaalta etenkin lapset norkoilivat tämän pöydän äärellä.

Puutarhajuhlat

Kaikissa hyvissä bileissä voi ottaa tatuoinnin. Näin myös meillä. Nämä supersöpöt tatuoinnit on peräisin Pop Up kemuista. Oli myös aika söpöä kun isommat tyttöt ottivat asiakseen laittaa tatuointeja pienemmille lapsille ja aikuisille tottakai!

Puutarhajuhlat

Tässä kuva kakkupöydästä. Laittelen piku hiljaa reseptejä tänne blogiin. Yhtään kuvaa en ottanut vieraiden tultua. En yhtään. Nautin täysin siemauksin ystävistä, kesästä, hyvästä ruuasta, naurusta, hyvistä uutisista, vauvoista, teineistä ja keskusteluista.

Puutarhajuhlat

 

Olin laittanut kutsuun isäni lausahduksen “rahas ei mee hukkaan, jos käytät ne kirjaan taikka kukkaan”. Sain kumpiakin. Poikani keräsi pientä kolehtia ja hänen saamillaan rahoilla kävimme koko perhe katsomassa Lentsikat 2 3D:nä. Elämyslahja parhaasta päästä.
Mitä mieltä te olette lahjatoiveista? Onko epäkohteliasta vai helpottaako lahjan antamista?
Sunnuntaina sitten videolla hieman toisenlaista arkea. hih.
Terkuin, Minna